The Art of Mindfulness od 03.-05.07.

idyllic-mediterranean-waterfront-volosko-village-opatija-riviera-idyllic-mediterranean-waterfront-volosko-village-opatija-174919898

Kroz užurban način života i usmjeravanje pažnje na van, zanemarujemo svoje stvarne potrebe, gubimo dodir sa svojom unutarnjom inteligencijom i vodstvom. Naviknuti vrtjeti se u obrascima ponašanja, mišljenja i osjećanja, živimo u zonama komfora stvarajući nezadovoljstvo, smanjujući motivaciju za promjenom ili odustajući od nje. 

Tijekom ovih radionica napravit ćete promjenu. Učit ćete kako upravljati vlastitim tijeloumom i koristeći resurse grupe raditi na osobnom ishodu koji želite ostvariti. Radionice uključuju tri područja: mindfulness, vježbe disanja i integrativni rad na tijelu. 

 

Mindfulness

Jeste li zarobljeni u mislima? Možete li napraviti odmak i promatrati? Osjećate li napetost u tijelu? Puštate li osjećaje da teku?

Mindfulness vježbe pomiču vas iz stanja činiti u stanje biti. U tom stanju više osjećate svoje tijelo, opuštate napetosti i možete dopustiti zastalim emocijama da slobodno proteku. Promatranjem misli dobivate uvid u način funkcioniranja vašega uma, vašu strukturu vjerovanja i svijest da vi niste vaše misli. I, najvažnije, mindfulness otvara prostor za drugačije izbore.

Vježbama mindfulnessa polako ćemo ući u naš razvojni vikend.

Disanje

Život je dinamičan i uvijek nas potiče na razvoj narušavanjem ravnoteže u našem unutarnjem ili vanjskom okruženju. Bez narušavanja ravnoteže, nema promjene.
Tijekom našeg vikenda potaknut ćete nužnu neravnotežu različitim načinima disanja. 

Integracija

Ishode koje želimo ostvariti biramo svjesno, no potrebno je angažirati i nesvjesne resurse da se kreću u istom smjeru. Vrlo vjerojatno ste tijekom života primijetili neusklađenost između odluka svjesnog i nesvjesnog uma kada ste svjesno donijeli neku odluku, a u vašem tijelu se pojavila neugoda. Koristeći resurse grupe, tijelo i prostor, kretat ćete se prema svojem ishodu integrirajući senzacije koje na tom putu doživite.

Cilj ovog vikenda jest da učinite promjenu u smjeru željenog ishoda na ugodan način uz polet koji daje snaga grupe. 
Osim osobnih ishoda, naučit ćete i zašto je važno i kako vježbati mindfulness i pravilno disanje, o integraciji osjećaja i uzemljenju.

Nakon radionica, možete se opuštati upijajući sunce i more, istraživati Volosko i okolicu i uživati u gurmanskim doživljajima. 

Vrijeme održavanja je od 03. do 05. srpnja 2020. prema rasporedu:

petak od 18- 20h

subota i nedjelja od 10-16h

Promotivna cijena je 980kn 

Uključeno je:

– radionice

– smještaj u kućama za odmor (****) i apartmanima (***)

– materijali sa radionica

– audio vježbe mindfulnessa za samostalno vježbanje

Cijena bez smještaja je 700kn.

Uživanje u vikendu i tople morske čari malog ribarskog mjesta Volosko zamjenit će vam ugodne svježe noći u starim selima u zaleđu Opatije.

Prijavite se ispunjavanjem obrasca ispod ili na info@inspira.hr

http://www.inspira.hr/pravila-o-zastiti-privatnosti-inspira/